AGENDA SESSIONS 2020


Ara podeu reservar dia per les vostres sessions des d’aqui.
Vosaltres només heu de reservar dia i em posaré en contacte amb vosaltres per concretar l’hora ja que només faré una sessió per dia de moment. A la pàgina us apareixerà només el nom de la sessió que aneu a realitzar. El tipus de pac o opció escollida la triarem després.

HI HA 2 CALENDARIS:
Sessions d’exterior i sessions d’estudi. És important escollir on voleu fer la sessió que teniu en ment.
Les sessions d’exterior dins de la ciutat de Girona no es cobrarà el desplaçament però si és fora si.


Leave a comment


He leído y acepto la Política de Privacidad de Datos

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies