Les sessions de newborn es realitzen quan el/la vuestr@ fill té menys de 15 dies perquè d’aquesta manera s’aconsegueix que estigui més dormidet durant la sessió. Passats aquests dies comença a estar més despert davant del món i resulta més difícil aconseguir els resultats desitjats. Per això, si voleu aquest tipus d’imatges dels vostres petits han de ser com més aviat millor.

Aquesta sessió em té enamorada, això ho dic molt, ho sé, però cada nadó és un món i cada un ofereix una foto diferent i tots els nadons tenen alguna cosa especial. No li podem demanar a un nounat que somrigui, per això, per a mi té molt valor aconseguir aquesta somriure diminuta que fa màgica les fotos. I aquí ho vaig aconseguir immortalitzar no una vegada, sinó tres! 😀

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies