Em fascina fer fotos a nadons per la seva naturalitat i espontaneïtat. Quan fas els reportatges a casa aconsegueixes que es sentin a gust perquè estan dins del seu entorn habitual. D’aquesta manera es pot evitar que es posin a plorar durant la sessió. També em sembla molt bo poder fer servir els propis ninots del nadó, perquè així quan són grans poden recordar amb afecte aquell peluix que els acompanyava en tot moment.

 

ANXO-55

ANXO6

ANXO-3

ANXO2

ANXO-60

ANXO1

anxocollage

ANXO3

ANXO5

ANXO4

ANXO-7

ANXO-8

ANXO-10

ANXO-17

ANXO-19

ANXO-20

ANXO-21

ANXO-22

ANXO-23

ANXO-33

ANXO-41

ANXO-42

ANXO-46

ANXO-49

ANXO-50

ANXO-52

ANXOOO-2

ANXOOO-5

 

Quan puc presentar les fotografies en un àlbum, donant la màxima qualitat en les meves fotos i traient de la pantalla cadascuna d’elles, em sento molt satisfeta. M’agrada oferir a tothom l’oportunitat de tenir aquest record en paper amb un resultat fantàstic i que d’aquesta manera puguin ensenyar a la seva família i amics amb tot el seu esplendor. Les fundes estan fetes a mà amb molt d’afecte i de manera personalitzada per a cada àlbum. Estic molt contenta amb el resultat de l’àlbum d’Anxo perquè em transmet moltíssima dolçor.

 

album06

album05

album04

album03

album02

album01

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies