proteccion

Aqui tenim els guanyadors del sorteig que vaig realitzar pels 1.600 seguidors de la meva pàgina de facebook. Va ser un sorteig que va tenir premi per partida doble, perquè venien en pack de dos, són els germanets Mireia i Guillem. Tots dos adorables i amb un contrast tant físic com psicològic molt marcat. Mireia, sens dubte, guarda certa semblança a la princesa Mèrida de la pel·lícula Brave i curiosament fan de la mateixa. Junts em van transmetre un sentiment de protecció, aquesta cura amb què Guillem tracta la seva germaneta petita.

MIREIA&GUILLEM1MIREIA&GUILLEM-2MIREIA&GUILLEM-3MIREIA&GUILLEM-4MIREIA&GUILLEM-5MIREIA&GUILLEM-6MIREIA&GUILLEM-7MIREIA&GUILLEM-8MIREIA&GUILLEM-13MIREIA&GUILLEM-14MIREIA&GUILLEM-10MIREIA&GUILLEM2MIREIA&GUILLEM-11MIREIA&GUILLEM-15MIREIA&GUILLEM-16MIREIA&GUILLEM-17MIREIA&GUILLEM-18MIREIA&GUILLEM-20MIREIA&GUILLEM-21MIREIA&GUILLEM3MIreia-1MIREIA&GUILLEM-24MIREIA&GUILLEM-25MIREIA&GUILLEM-26

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies