Una altra de les sessions de la setmana passada. En aquesta ocasió és la sessió de fotografies al bosc amb l’Ariadna. Les fotografies en exterior m’encanten perquè són més variades i diferents per norma general, perquè es pot jugar molt amb l’entorn. En aquest cas, el bosc guarda molt misteri i encant pel que li dóna aquest toc màgic a algunes de les fotografies.

 

 

ARIADNA-2

ARIADNA-3

ARIADNA-1

ARIADNA-4

ARIADNA-5

ARIADNA-6

ARIADNA-7

ARIADNA-8

ARIADNA-9

ARIADNA-10

ARIADNA-11

ARIADNA-12

ARIADNA-14

ARIADNA-16

ARIADNA-13

ARIADNA-15

 

I aquí us deixo amb el lliurament personalitzat de l’Ariadna, en la qual hi ha un dibuix d’ella realitzat per mi (fet a mà) com tots els lliuraments que faig.

 

packaginesari

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies