PROVA DE VESTIT DE NÚVIA


A vegades també acompanyo a la núvia en un moment important del procés que és l’elecció del vestit. Aquest vestit que fa a la núvia sentir tan especial al millor dia de la seva vida.En aquest cas vaig acompanyar a l’Estel a Noemí Núvies i em va sorprendre la seva decisió ferma i indiscutible. Tenia molt clar com el volia, com si aquest vestit l’estigués esperant a ella.

 

 

ESTELNUVIA-16

ESTELNUVIA-1

ESTELNUVIA-12

ESTELNUVIA-2

ESTELNUVIA-3

ESTELNUVIA-5

ESTELNUVIA-6

ESTELNUVIA-7

ESTELNUVIA-4

ESTELNUVIA-8

ESTELNUVIA-9

ESTELNUVIA-10

ESTELNUVIA-11

ESTELNUVIA-13

ESTELNUVIA-14

ESTELNUVIA-15

ESTELNUVIA-17

ESTELNUVIA-18

ESTELNUVIA-19

ESTELNUVIA-20

ESTELNUVIA-21

ESTELNUVIA-22

ESTELNUVIA-23

ESTELNUVIA-24

ESTELNUVIA-25

I aquí tenim a l’Estel lluïnt el preciós vestit que va escollir.

ESTEL-1 copia


Leave a comment


He leído y acepto la Política de Privacidad de Datos

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies